Menu
Your Cart

SMOKAH HOOKAH

SMOKAH HOOKAH
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Hayat Gold"Shisha "Hayat" från SMOKAH är speciellt utvecklad för våra kunders vardagsrum/hem.På grund av de optimerade dimensionerna är shishas varken för stora eller för små.Naturligtvis, som alla andra SMOKAH-produkter, övertygar "Hayat" med sin goda kvalitet,samt mer ex..
1 999.00kr Exkl moms:1 599.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Marina Steel"Naturligtvis, precis som alla andra SMOKAH-produkter, övertygar "Marina" med sin goda kvalitet och exakta utförande. Den nyutvecklade "Marina" förlitar sig på enkel elegans och underdrift, med maximal funktionalitet. Melassfångaren som är diskret integrerad i ..
2 199.00kr Exkl moms:1 759.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Marina Steel Bronze"Naturligtvis, precis som alla andra SMOKAH-produkter, övertygar "Marina" med sin goda kvalitet och exakta utförande. Den nyutvecklade "Marina" förlitar sig på enkel elegans och underdrift, med maximal funktionalitet. Melassfångaren som är diskret integr..
2 399.00kr Exkl moms:1 919.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Marina Steel Gold"Naturligtvis, precis som alla andra SMOKAH-produkter, övertygar "Marina" med sin goda kvalitet och exakta utförande. Den nyutvecklade "Marina" förlitar sig på enkel elegans och underdrift, med maximal funktionalitet. Melassfångaren som är diskret integrer..
2 399.00kr Exkl moms:1 919.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah MX-4 Alu Munstycke"Smokah aluminiummunstycke MX-4 kommer inte bara att pimpa din rökupplevelse, utan även din shisha. Tack vare det gummerade handtaget är den extremt bekväm att hålla i och är också en visuell höjdpunkt Rengöringen är enkel och okomplicerad.Grip-munstycket..
99.00kr Exkl moms:79.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Royal Guld"Det är flaggskeppet för Smokah Shisha-flottan, kungligt till sin design och vår spjutspets när det kommer till rökglädje."ROYAL" är speciellt utvecklad med sina optimerade mått för bostadsområdet/hemområdet och erbjuder våra kunder lite mer av allt. Mer volym, m..
2 199.00kr Exkl moms:1 759.20kr
Varumärke: SMOKAH
Produktinformation "Smokah Royal Svart"Det är flaggskeppet för Smokah Shisha-flottan, kungligt till sin design och vår spjutspets när det kommer till rökglädje."ROYAL" är speciellt utvecklad med sina optimerade mått för bostadsområdet/hemområdet och erbjuder våra kunder lite mer av allt. Mer volym, ..
2 199.00kr Exkl moms:1 759.20kr