Menu
Your Cart

Shisha-Set

Varumärke: ALADIN
Din Aladin Hookah i ett komplett och komplett paketLetar du efter ett perfekt vattenpipa-resepaket och lätt att bära? Vi erbjuder dig denna billiga och kompletta vattenpipa inklusive allt du behöver för att göra en perfekt session. Perfekt för nybörjarrökaren vattenpipa, detta färdiga kit innehåller..
1 499.00kr Exkl moms:1 199.20kr
Varumärke: EL-BADIA
EL-BADIA C1 shisha-rörslangen är det senaste tillskottet i EL-BADIA-serien, 31 cm hög, med en glasvas och ett klicksystem som gör det enkelt att montera din narghile. EL-BADIA C1 vattenpipa presterar på samma nivå som de mest prestigefyllda narghiles.HOOKAH från varumärket EL-BADIA är riktmärket i F..
1 199.00kr Exkl moms:959.20kr
Varumärke: H2
Din mini vattenpipa i ett komplett och färdigt paketLetar du efter ett perfekt resepaket vattenpipa och lätt att bära? Vi erbjuder dig denna billiga och kompletta vattenpipa inklusive allt du behöver för att göra en perfekt session. Perfekt för nybörjar rökaren vattenpipa, detta färdiga kit innehåll..
899.00kr Exkl moms:719.20kr
Varumärke: KEFO
Din KEFO Vattenpipa i ett komplett och färdigt paketLetar du efter ett perfekt resepaket vattenpipa och lätt att bära? Vi erbjuder dig denna billiga och kompletta vattenpipa inklusive allt du behöver för att göra en perfekt session. Perfekt för nybörjar rökaren vattenpipa, detta färdiga kit innehåll..
1 499.00kr Exkl moms:1 199.20kr