Menu
Your Cart

Oduman

Oduman
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN hookahs är verkligen prestanda när de används med naturliga kolar. Deras stora bas kräver högre rök nivå som naturliga kolar är tillgängliga för att generera. Så det är inte förvånande att ODUMAN kom ut med ett eget värmesystem: Ignis. Ignis är ett värmebehandling system, det är stort, s..
289.00kr Exkl moms:231.20kr
Oduman micro Oduman micro
Slutsåld
Varumärke: ODUMAN
Produktinformation "Oduman Micro"Oduman Micro med den praktiska bärväskan är den perfekta färdkroppen tack vare sin höjd på ca. 18cm. Locket kan avlägsnas utan ansträngning direkt utan avskruvning.Glasskålen är gjord för hand och alla metalldelar är tillverkade av rostfritt stål. En silikonslang med..
549.00kr Exkl moms:439.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman N2 Travel är en hookah som du kan ta med dig överallt.Den har en väska. Väskan är resistent mot vatten, kan inte hålla enkelt fläck, klarbar, skyddande för glas.Första klassens kvalitet, handgjord glas.Alla delar är rostfritt stål utan munstycke. Munstycke är svart aluminium.Den har en diffus..
990.00kr Exkl moms:792.00kr
Varumärke: ODUMAN
IGNIS VENUS HMDVärmehanteringOduman Ignis - VENUS är en produkt designad för att maximera din upplevelse av att röka vattenpipa.Den kan placeras på nästan vilken skål som helst, vilket eliminerar användningen av folie.Den har 3-stegs luftflödesjusteringskanaler.gnis Venus är tillverkad av höglegerat..
349.00kr Exkl moms:279.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman Gastro:Denna vackra shisha, i laboratorieglas och rostfritt stål, är signerad Oduman, det turkiska varumärket som är känt och erkänt av alla vattenpipaälskare. Gusto shisha 37 cm lång med en stor vas och dess mycket raffinerade design. Den levereras utan huvudlänk men med silikonslang och ros..
1 499.00kr Exkl moms:1 199.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman Gusto-XL vattenpipaFunktioner hos denna produkt, som kommer att vara favoriten för vattenpipaälskare med sin unika design:- Alla delar är i rostfritt stål- Guldfärgade delar är titanpläterade- 65 cm total höjd- 30 cm lanslängd- Hygienisk silikonslang- 4 personer att dricka- Enkelt skruvsystem..
2 124.00kr Exkl moms:1 699.20kr
Varumärke: ODUMAN
BeskrivningDet turkiska företaget Oduman är känt för sina unika rör. Oduman Hybrid är inte bara behagligt tilltalande utan framför allt ett solidt och spektakulärt gjord shisha-rör som kan tjäna sina användare under mycket lång tid. Röret är tillverkat av 100% rostfritt stål. Glasskålen är gjord av ..
1 549.00kr Exkl moms:1 239.20kr
Varumärke: ODUMAN
Detta är en variant på Kaloud Lotus. Den är lika stor på diametern. Riktigt bra kvalitet och den passar på alla huvuden som Kaloud Lotus passar ihop med.Upplev perfekt vattenpiprökningen varje gång med Ignis Revo. Detta är en innovativ värmehanteringsenhet som har utformats och konstruerats för..
429.00kr Exkl moms:343.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oudman Monster Hookah At 9 "Oduman Monster är fullspäckat med en mängd coola funktioner.Monsteret har en 4-vägs spolningskammare med diagonala ventiler för att göra ett supertrevligt drag och själva nedstammen är utrustad med en diffusor för att hålla de sent på natten kvällar till en lugn nivå.Den ..
1 199.00kr Exkl moms:959.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman N10..
1 399.00kr Exkl moms:1 119.20kr
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN N2 är en hookah som är unikt utformad. Den är lämplig för användning var som helst. Om du vill leva en överlägsen hookah rökning erfarenhet, bör du prova denna Vattenpipan!Funktioner:- 1. Klass kvalitet, glas glas (läskglas), handgjord glas- Alla delar av hooka är gjorda av rostfritt stål.- D..
1 699.00kr Exkl moms:1 359.20kr
Oduman N2 Travel (Limited) El-Nefes Meets Oduman Oduman N2 Travel (Limited) El-Nefes Meets Oduman
Slutsåld
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN N2 Travel är den perfekta vandringsleden. Mycket unik är den med utseendet och den berömda modellen, Oduman N2 Hookah designad till minsta detalj. Denna Oduman N2 Travel innehåller systemkolv med inbyggd diffusor och skruvad silikonslang.Med sina små inre dimensioner tillåter Oduman N2 Travel..
1 349.00kr Exkl moms:1 079.20kr
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN N5 Junior vattenpipa är en fickstorleksversion av N5 tillverkad av det turkiska varumärket. Med samma linjer och det berömda metallstativet är N5 Junior vattenpipan en komplett lookalike av sin äldre syster men med mindre dimensioner. Denna ODUMAN N5 Junior har samma nedre skålanslutning utru..
1 199.00kr Exkl moms:959.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman Smoke Tank är den första vattenpipan för Oduman som tankmodell. Den har en kamouflagemönstrad väska därför är den här modellen lämplig för resor också.Den har en väska. Väskan är motståndskraftig mot vatten, kan inte hålla enkel fläck, klyvbar, skyddande för glas.Första klassens handgjorda gl..
1 499.00kr Exkl moms:1 199.20kr