Menu
Your Cart

ODUMAN

Varumärke: ODUMAN
ODUMAN hookahs är verkligen prestanda när de används med naturliga kolar. Deras stora bas kräver högre rök nivå som naturliga kolar är tillgängliga för att generera. Så det är inte förvånande att ODUMAN kom ut med ett eget värmesystem: Ignis. Ignis är ett värmebehandling system, det är stort, s..
289.00kr Exkl moms231.20kr
Varumärke: ODUMAN
Produktinformation "Oduman Micro"Oduman Micro med den praktiska bärväskan är den perfekta färdkroppen tack vare sin höjd på ca. 18cm. Locket kan avlägsnas utan ansträngning direkt utan avskruvning.Glasskålen är gjord för hand och alla metalldelar är tillverkade av rostfritt stål. En silikonslang med..
549.00kr Exkl moms439.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman N2 Travel är en hookah som du kan ta med dig överallt.Den har en väska. Väskan är resistent mot vatten, kan inte hålla enkelt fläck, klarbar, skyddande för glas.Första klassens kvalitet, handgjord glas.Alla delar är rostfritt stål utan munstycke. Munstycke är svart aluminium.Den har en diffus..
990.00kr Exkl moms792.00kr
Varumärke: ODUMAN
Detta är en variant på Kaloud Lotus. Den är lika stor på diametern. Riktigt bra kvalitet och den passar på alla huvuden som Kaloud Lotus passar ihop med.Upplev perfekt vattenpiprökningen varje gång med Ignis Revo. Detta är en innovativ värmehanteringsenhet som har utformats och konstruerats för..
429.00kr Exkl moms343.20kr
Varumärke: ODUMAN
Stöd i 3D-utskriftsprocessen för att fästa locket på Oduman® Micro med glas.Oops!!Ingår inte i paketet ledlampanOduman micro vattenpipan  ..
149.00kr Exkl moms119.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oudman Monster Hookah At 9 "Oduman Monster är fullspäckat med en mängd coola funktioner.Monsteret har en 4-vägs spolningskammare med diagonala ventiler för att göra ett supertrevligt drag och själva nedstammen är utrustad med en diffusor för att hålla de sent på natten kvällar till en lugn nivå.Den ..
1 199.00kr Exkl moms959.20kr
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN N2 är en hookah som är unikt utformad. Den är lämplig för användning var som helst. Om du vill leva en överlägsen hookah rökning erfarenhet, bör du prova denna Vattenpipan!Funktioner:- 1. Klass kvalitet, glas glas (läskglas), handgjord glas- Alla delar av hooka är gjorda av rostfritt stål.- D..
1 699.00kr Exkl moms1 359.20kr
Varumärke: ODUMAN
ODUMAN N5 Junior vattenpipa är en fickstorleksversion av N5 tillverkad av det turkiska varumärket. Med samma linjer och det berömda metallstativet är N5 Junior vattenpipan en komplett lookalike av sin äldre syster men med mindre dimensioner. Denna ODUMAN N5 Junior har samma nedre skålanslutning utru..
1 199.00kr Exkl moms959.20kr
Varumärke: ODUMAN
Oduman Smoke Tank är den första vattenpipan för Oduman som tankmodell. Den har en kamouflagemönstrad väska därför är den här modellen lämplig för resor också.Den har en väska. Väskan är motståndskraftig mot vatten, kan inte hålla enkel fläck, klyvbar, skyddande för glas.Första klassens handgjorda gl..
1 499.00kr Exkl moms1 199.20kr