Menu
Your Cart

KS-Appo

Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "KS APPO B-Red"KS APPO Black Edition - RödFärg: rödTyp: Hål med flera hålHöjd: 8,5 cmTillverkare: KSoriginalHookah huvudetKS APPO är vår absoluta avancerade produkt.Porsche under rökhuvudet.En innovativ tillverkningsprocess för hög temperatur kombinerar bästa funktionalitet med öv..
249.00kr Exkl moms199.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "KS APPO Mini - Svart"KS Appo är vår absoluta avancerade produkt. Och äntligen är den efterlängtade Mini Edition här! Huvudet är mindre, plattare och har nu 6 hål.När det gäller hållbarhet och utförande är KS Appo Mini lika säker och högklassig som den klassiska. KS Appo stenhuvud..
229.00kr Exkl moms183.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "KS APPO Monster Reed"Produktionsfel:B-stocken i KS Appo är huvuden som har optiska defekter, men som inte är sämre i kvalitet. Färgen lossnar delvis. Skålmontering gjort enkel och idealisk för mörk tobaksblandning!KS Appo är vår absoluta high-end produkt. När det kommer till..
199.00kr Exkl moms159.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "KS APPO Tornado Black"När det kommer till hållbarhet och utförande är KS APPO Tornado lika självsäker som klassikern. Det speciella med APPO Tornado är dess optimerade depå: skåran i tobaksdepån tillåter rökning med ett tillbehör utan att det glider. Och på grund av höjden i mitt..
299.00kr Exkl moms239.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "KS APPO Tornado White"När det kommer till hållbarhet och utförande är KS APPO Tornado lika självsäker som klassikern. Det speciella med APPO Tornado är dess optimerade depå: skåran i tobaksdepån tillåter rökning med ett tillbehör utan att det glider. Och på grund av höjden i mitt..
299.00kr Exkl moms239.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "Set | KS Appo Värme hantering med huvudled Röd"Leveransens omfattning:1x KS Appo tobakshuvud1x AO skorstenssil i rostfritt stål1x AO Sil Tobacco Screen Pro 16mm Om KS APPO tobakshuvudet:APPO tobaksskålar är kända för sin omisskännliga kvalitet. Till skillnad från konventione..
349.00kr Exkl moms279.20kr
Varumärke: KS-Appo
Produktinformation "Set | KS Appo Värme hantering med huvudled Svart"Leveransens omfattning:1x KS Appo tobakshuvud1x AO skorstenssil i rostfritt stål1x AO Sil Tobacco Screen Pro 16mm Om KS APPO tobakshuvudet:APPO tobaksskålar är kända för sin omisskännliga kvalitet. Till skillnad från konventio..
349.00kr Exkl moms279.20kr